• Svenska
  • English

undersida_film

Ska man göra en film i vårt vackra landskap så bör man kunna ge tittaren fantastiska vyer. Ska man filma en biltävling så bör tittaren få en god översikt. Det finns många anledningar till att använda helikoptern som plattform då man gör film. Vi kan hjälpa er med att få dom vinklar ni vill ha. Växla från låg höjd till hög höjd inom loppet av sekunder. Ge en svävande känsla eller ett adrenalinstint tempo. Allt detta kan man få med hjälp av en helikopter.

Vi kan tillsammans med Bluesky Sverige erbjuda kunder gyrostabiliserade plattformar och kameror för alla lägen. Olika format, upplösningar och framförallt en totalt stabil filmupplevelse som inte kan mäta sig med nånting annat. Tveka inte att kontakta oss eller Bluesky om ni behöver proffsig filmning med helikopter. Boka i god tid innan! Besök gärna www.bluesky.se

Vi flyger årligen filmjobb av olika karaktär. Men främst med bil och racing i fokus. Vi är stationerade i Arjeplog biltestningens mecka så att jaga en sportbil är inte något nytt för oss. Bland våra kunder utmärks bilindustrin, filmbolag och TV bolag. Vi har gjort jobb åt bland annat BBC, SVT, Tysk och Fransk pubilc service, Filmpool Nord, olika bilmärken m.m. Helikoptern AS350 är en ypperlig film helikopter som används i hela världen för just filmning. Den erbjuder gott utrymme, styrka och snabbhet. Vi har en god erfarenhet när det kommer till olika filmjobb så tveka inte att kontakta oss!