• Svenska
  • English

undersida_fiske

Är du på jakt efter storrödingen finns det i Arjeplogsfjällen massor av fantastiska sjöar och vattendrag som tillfredsställer även den mest kräsne fiskaren. Vår fjällvärld kan erbjuda dig en mängd fina sjöar och vattendrag i din jakt på den totala fiskeupplevelsen och troféfisken. Vi säljer även fiskekort här på Heli AB så ni får med er rätt fiskekort och information på eran resa.

I Arjeplogs kommun finns mer än 8000 sjöar varav merparten finns i fjällområdet. Dom allra flesta av dessa är upplåtna för fiske med handredskap. Röding och öring är dominerande arter i dessa vattendrag, men även harren finns i rikliga mängder. Piteälvens harrar är omskrivna av bland andra Gunnar Vestrin som i sina kåserier ständigt återkommer till den stridbare och välväxta Pitälvsharren. Ibland kan det vara svårt att bestämma sig i det stora utbudet av sjöar och vattendrag vart man vill åka, vår personal står gärna till tjänst med råd och tips om var det kan vara bäst för tillfället.

Om du följer länkarna i menyn ovan så presenterar vi några platser som vi tycker är värda att nämnas men det är du som i Slutänden bestämmer vart du vill åka. Vi kan stå till tjänst med goda råd och tips. Men en sak är säker och det är att fjällvärlden i Arjeplog kan erbjuda fiskeplatser och miljöer som passar alla smaklökar. Det enda som sätter gränserna är din egen fantasi.