• Svenska
  • English

Finns det något mer tillfredsställande än att flyga ut en vacker vinterdag, bli avsatt på en fjälltopp och sedan åka ner i orörd pudersnö? Heli-Skiing är den ultimata skidupplevelsen då det kommer till åkning och bekvämlighet snyggt förpackat. Vi flyger ut er till en avlägsen fjälltopp tillsammans med en guide och sedan hämtar helikoptern er vid fjällets fot för att sedan fortsätta dagen med nya åk tills den stundande afterskin väntar.

Vi flyger heli-skiing varje vinter under Mars, April och Maj från Abisko i samarbete med Heli Ski Guides Sweden under ledning av Stefan & Pia Palm där dessa står för passion for skidåkning och professionell guidning. Alla guider är certifierade internationella UIAGM guider. Besök gärna www.heliskiguidessweden.com för information och bokning.

Vi kan även ordna arrangemang från Arjeplog där bekvämt boende finns tillgängligt och många orörda fjälltoppar att åka från. Arjeplogsfjällen är inte så känt bland skidfantasterna men vi skulle vilja saga att det är en hemlig pärla för heliskiing. Våra piloter har självklart en stor erfarenhet av att flyga i fjällterräng vintertid så ni kan ha en bekväm och säker resa framför er!
Kontakta oss för mer information och bokning. Kom ihåg att vi alltid använder certifierade UIAGM guider.

    

Kolla in filmen nedan!